PRIMUL PAS

Folder-Mockup-By-Amr-Bo-Shanab


Conceperea și construirea proiectelor este un țel complex. Mare parte a clienților noștri consideră acest proces straniu și intimidant. Intrebările majore pe care aceștia ni le prezintă sunt: Ce etape urmați pentru a concepe și pune în practică proiectul meu? și Ce servicii îmi va pune arhitectul la dispoziție în acest scop?
În urma întâlnirii frecvente cu aceste întrebări și soluționării lor pe cale verbală, am decis ca este momentul compunerii unui ghid simplu și complet, care va răspunde la aceste necunoscute pas cu pas. Astfel, ne propunem ca actualii și potențialii noștri clienți să înțeleagă pe deplin procesul arhitectură. Termenele de proiectare aproximate sunt următoarele: 

Proiectare și întocmire documentație: 4-5 luni
Obținerea autorizației de construire: 2 luni
Construire: 5-8 luni

01.PRIMUL PAS, CONTACTAȚI-NE
Contactați-ne prin e-mail sau pe mobil 0752 271707 iar noi vom reveni cu câteva întrebări care ne vor ajuta să înțelegem mai bine cerințele dumneavoastră. După caz se poate stabili și o înâlnire pe teren sau se pot oferi servicii de consultanță.


02.ALEGEȚI OFERTA DE PROIECTARE POTRIVITĂ
Vom analiza cerințele specifice proiectului în baza experienței și capacităților noastre de cercetare și vă vom prezenta oferta de proiectare cu servicii multiple.


03.TESTAȚI COLABORAREA PRIN STUDIUL DE SOLUȚIE
Studiul de soluție are loc înaintea începerii proiectului. Cu ajutorul lui veți putea planifica desfășurata investiției, veți obține o analiză asupra sitului și a facilităților externe și veți descoperi nevoile dumneavoastră.


04.ÎNCHEIAȚI CONTRACTUL DE PROIECTARE
În baza ofertei prezentate veți putea alege varianta optimă pentru dumneavoastră și împreună vom discuta detaliat termenele și obiectele contractului de proiectare.
Contractul de proiectare se semnează doar după ce este aprobat de către dumneavoastră studiul de soluție.


05.OBȚINEȚI AUTORIZAȚIA DE CONSTRUIRE
În urma aprobării proiectului de către dumneavoastră, vom elabora reprezentări desenate, scrise și specificații detaliate, care vor fi folosite pentru obținerea autorizației de construire. Obțienerea autorizației de construire durează aproximativ 2 luni.


06.ÎNCEPEȚI CONSTRUIREA
Dumneavoastră veți alege contractorul. Noi vom face recomandări în baza cunoștințelor noastre privind contractorii din zona proiectului, vom revizui propunerea sa, vă vom sfătui în legătură cu aceasta și vă vom asista în elaborarea contractului între propietar și contractor.


07.FACEȚI RECEPȚIA LA CHEIE ȘI FĂRĂ GRIJI
În timp ce contractorul va construi fizic clădirea, noi vă vom asista în a vă asigura că construcția respectă planurile și specificațiile. Vom face vizite la șantier pentru a observa procesul de construcție, revizui și aproba cererile de plată ale contractorului și vă vom informa de ritmul și condițile în care proiectul progresează.


Vă mulțumim și suntem la dispoziția dumneavoastră să vă răspundem la orice întrebări.

 

Cum arată un proiect? Mai jos, extrase dintr-un proiect de autorizație semnat Strumberger Architekten.

1-1
5
2
3

Putem lucra numai la un număr limitat de proiecte pe an.

©2023 STRUMBERGER ARCHITEKTEN

q

CONTACT

Piața Unirii nr.2, Timișoara
Business Hours: Mo-Fr 9:00-17:00
Email: thomas@strumberger.ro
Tel: +40 752 271707

cards
lacafea3
bookcover
TM-1