Testimoniale


Strumberger Architekten® este un birou de Arhitectură și Design Interior din Timișoara cu peste 10 ani de experiență, specializat în proiectarea spațiilor de locuit într-un stil modern, unic și confortabil.


CE CRED UNII DESPRE NOI

"Relația mea cu profesia de arhitect a fost duală mai tot timpul. În adolescență am citit despre un arhitect cu suflet mare iar ideea asta mi-a rămas în minte pentru multă vreme. M-am tot chinuit mai apoi să găsesc unul. Lucrul ăsta s-a întâmplat mult mai târziu, atunci când l-am întâlnit pe Thomas Strumberger. Nu e deloc complicat să observi caracteristica asta din primele minute și de la primele schițe, un arhitect excelent cu un suflet mare."

Florin Dumitrescu, avocat - Dumitrescu & Asociații"M-am bucurat de serviciile arhitectului Thomas Strumberger, fiind profund impresionat de noile și provocatoarele viziuni desprinse din această disciplină. Se vede că studiile și practica desfășurată în afara țării și-au pus amprenta în mod pozitiv și creativ asupra modulului său de a aborda arhitectura. A fost o ocazie să-l descopăr ca un bun partener de lucru, atent la detalii și înndrăzneț în a-ți face propunereri constructive pe situațiile cerute, care au fost realizate cu multă seriozitate și profesioanalitate."

Cristian Jurji - Guvernator Rotary Romania & Republica Moldova"Colaborarea cu Thomas Strumberger în direcția proiectelor de arhitectură a fost fructuoasă și profesionalistă. Schițele și planurile precum și calculațiile au fost realizate cu multă acuratețe și termenele au fost respectate întocmai. Relația interumană a fost deosebit de calmă și binevoitoare."

Adrian Aron - Andreas Antik Timișoara"Oricine a construit o casă va spune același lucru: un arhitect cu adevărat priceput este un lucru rar. Iar un arhitect priceput, cu care să rezonezi și la nivel personal, care să iți devină prieten și care să îți înțeleaga nevoile, dorințele și visele ⏤ așa ceva este extrem de rar. Thomas Strumberger este un astfel de arhitect."

Bogdan Marincu - Optimize my life"Cu mai mulți ani în urmă o persoană ce ajungea să îmi devină mentor, îmi spunea că persoanele cele mai valoroase sunt cele care sintetizează și suprapun mai multe arii de expertiză. Asta am regăsit la Thomas pe parcursul colaborării: "un blend fin" între inovație, idei indrăznețe, poezie, organizare, proces german. Toate vectorizate de abilitatea arhitectului de a înțelege și a anticipa aspirațile clientului. Colaborarea cu Thomas ne-a oferit un loc în rândul 1 la un concert de arhitectură."

Toma Vasile - inginer"În urmă cu 10 ani l-am cunoscut pe Thomas. Mă hotărâsem să-mi fac o casă, aveam în buzunar o schiță "handmade" care conținea tot ce gândisem eu despre o locuință de-a lungul anilor. Am arătat-o cu teamă arhitectului ales de mine, nu mai țin minte cum am ajuns la el, dar îmi pare bine că a fost așa.

Dacă ar fi să caracterizez relația cu Thomas ar fi foarte simplu. De ce ? Pentru că mi-a sugerat cuvintele chiar el. "La cafea cu un arhitect". Cine sunt eu ? Bineînțeles că în nici un caz arhitectul. Eu sunt cel care am dat schița și am spus: cam asta aș vrea. Peste două zile m-am întâlnit cu Thomas la o cafea. Timp de 5 minute mi-a spus ce este greșit în schița mea, ce nu este bine plasat, ce nu am plasat de loc, ce am nevoie de fapt, ce e prea mare, ce e prea mic, ce e în minus sau ce e în plus și a început să schițeze. Nu era ironic, nu era mercantil, era sincer și vorbea cu mine simplu și la obiect.

Stiți ce era pe schița lui, schița pe care o mai am și azi? Era casa în care locuiesc de 9 ani, casa în care mă simt "acasă", casa în care citesc odată pe lună Newsleterul "La cafea cu un arhitect".

Lupita Ion - economist"O abordare profund dedicata in depasirea standardelor de design si un entuziasm constant pentru perfectionarea continua a metodologiei proprii, ambele incadrate mai mult decat generos in termenele limita ale proiectelor."

Alin Rudolf, fondator INTER-WEB