Thomas Strumberger

Standard (210 cuvinte)

Arhitect specializat in proiecte de locuire, Thomas Strumberger este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni din domeniu. Vorbind fluent patru limbi străine, el conduce o firmă de arhitectură în Timișoara și este consultant pentru proiecte rezidențiale in toată România.

S-a născut într-o familie de artiști în 1979 la Timișoara. Copilăria și adolescența si-a petrecut-o în atelierele Teatrului Național Timișoara și în sălile Muzeului Tehnic din Viena.  A absolvit Facultatea de Arhitectură din Timișoara în 2005 fiind specializat în arhitectura locuirii. După absolvire a lucrat la biroul cunoscutului arhitect Markus Ostertag din Austria și pe șantier timp de trei ani alături de cei mai buni maeștri ai firmei Bennert Gruppe din Germania. 

În prezent trăiește și lucrează în Viena Timișoara este membru al Ordinului Arhitecţilor din România și al Deutschsprachiger Wirtschaftsclub Banat.

 
Scurt (46 cuvinte)

Arhitect specializat in proiecte de locuire, Thomas Strumberger este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni din domeniu.
În prezent trăiește și lucrează în Timișoara este membru al Ordinului Arhitecţilor din România și al Deutschsprachiger Wirtschaftsclub Banat.

 

 

oar
thomas

Despre aproape toate lucrurile care imi plac: Venice, David Bowie, avocado, coffee, Porsche, Cafe Hawelka, Alan Watts, Marcus Aurelius, Seinfeld, G-Shock, Grüner Weltliner, Moto Guzzi Le Mans, Twin Peaks, Hermann Hesse, Quatro formaggi, Fargo, Gravel Bikes, Nutella.

Ce m-a preocupat în ultima vreme: "Just slow things down and it becomes more beautiful."

Ce citesc acum: The Magus, John Fowles
Ce ascult acum: Abdullah Ibrahim - Tiny Desk (Home) Concert
Ce film am văzut și mi-a plăcut: Wild Tales 2014

Ultimul update: august 2022, TM

Doriți să lucrăm împreună?

thomas@strumberger.ro

"Starea de spirit ne este influențată de spațiul în care locuim. Datoria arhitectului este de a crea spații în care să ne simțim bine"

semnatura

Ultimele Instagram-uri

instagram-image
instagram-image
instagram-image
instagram-image
instagram-image
instagram-image
instagram-image
instagram-image
instagram-image
instagram-image
instagram-image
instagram-image
BOOK-1

Descarcă gratuit ebook-ul

50 DE SFATURI

CARE ÎȚI VOR FACE CASA MAI PRACTICĂ

TM-1