Ce spun unii clienți cu care am lucrat

★★★★★

Un "blend fin" între inovație, idei indrăznețe, poezie, organizare și proces german

"Cu mai mulți ani în urmă o persoană ce ajungea să îmi devină mentor, îmi spunea că persoanele cele mai valoroase sunt cele care sintetizează și suprapun mai multe arii de expertiză.
Asta am regăsit la Thomas pe parcursul colaborării: "un blend fin" între inovație, idei indrăznețe, poezie, organizare, proces german. Toate vectorizate de abilitatea arhitectului de a înțelege și a anticipa aspirațile clientului.

Colaborarea cu Thomas ne-a oferit un loc în rândul 1 la un concert de arhitectură."

TOMA VASILE
Innatera Nanosystems

★★★★★

Nu era ironic, nu era mercantil, era sincer și vorbea cu mine simplu și la obiect

"În urmă cu 10 ani l-am cunoscut pe Thomas. Mă hotărâsem să-mi fac o casă, aveam în buzunar o schiță "handmade" care conținea tot ce gândisem eu despre o locuință de-a lungul anilor.
Am arătat-o cu teamă arhitectului ales de mine, nu mai țin minte cum am ajuns la el, dar îmi pare bine că a fost așa.
 
Dacă ar fi să caracterizez relația cu Thomas ar fi foarte simplu. De ce ? Pentru că mi-a sugerat cuvintele chiar el. "La cafea cu un arhitect". Cine sunt eu ? Bineînțeles că în nici un caz arhitectul. Eu sunt cel care am dat schița și am spus: cam asta aș vrea.
Peste două zile m-am întâlnit cu Thomas la o cafea. Timp de 5 minute mi-a spus ce este greșit în schița mea, ce nu este bine plasat, ce nu am plasat de loc, ce am nevoie de fapt, ce e prea mare, ce e prea mic, ce e în minus sau ce e în plus și a început să schițeze.
Nu era ironic, nu era mercantil, era sincer și vorbea cu mine simplu și la obiect.
 
Stiți ce era pe schița lui, schița pe care o mai am și azi?
Era casa în care locuiesc de 9 ani, casa în care mă simt "acasă", casa în care citesc odată pe lună Newsleterul "La cafea cu un arhitect."

LUPIȚA IOAN
Economist

★★★★★

Atent la detalii și îndrăzneț

"M-am bucurat de serviciile arhitectului Thomas Strumberger, fiind profund impresionat de noile și provocatoarele viziuni desprinse din această disciplină.
 
A fost o ocazie să-l descopăr ca un bun partener de lucru, atent la detalii și îndrăzneț în a-ți face propunereri constructive pe situațiile cerute, care au fost realizate cu multă seriozitate și profesioanalitate."

CRISTIAN JURJI
West City Radio

★★★★★

O colaborare fructoasă și profesionalistă

"Colaborarea cu Thomas Strumberger în direcția proiectelor de arhitectură a fost fructuoasă și profesionalistă. Schițele și planurile precum și calculațiile au fost realizate cu multă acuratețe și termenele au fost respectate întocmai.
Relația interumană a fost deosebit de calmă și binevoitoare."

ADRIAN ARON
Andreas Antik

★★★★★

Ni s-au sugerat lucruri inedite

"Expertiza arhitectului Thomas Strumberger ne-a fost de mare folos în sensul în care ne-a intuit cu exactitate preferintele vis-a-vis de felul în care am vrut să recreăm interiorul casei noastre. Ni s-au sugerat lucruri inedite, pe care acum retrospectiv, suntem bucuroși că le-am acceptat!

Thomas, este un profesionist desăvîrșit, care combină pasiunea pentru ceea ce face cu empatia față de cei cu care interactioneză.

Deschiderea, abilitățile reale de comunicare, pregătirea solidă și atentia lui pentru detaliu sunt doar câteva cuvinte.
A fost o plăcere colaborarea cu el. Îl recomand cu căldură și încredere."

CARMEN BĂRBOS
Dr.Carmen Bărbos Private Praxis

★★★★★

Experiență extraordinară

O experiență extraordinară, ceva care îți schimbă calitatea vieții... și modul de a percepe noțiunea de "acasă".

LOREDANA AVRAM
Salina S
usesi

★★★★★

Entuziasm constant pentru perfecționarea continuă

"O abordare profund dedicată în depășirea standardelor de design și un entuziasm constant pentru perfecționarea continuă a metodologiei proprii, ambele încadrate mai mult decât generos în termenele limită ale proiectelor."

ALIN RUDOLF
Manager at Crypto Gaming

★★★★★

Îți înțelege nevoile, dorințele și visele

"Oricine a construit o casă va spune același lucru: un arhitect cu adevărat priceput este un lucru rar. Iar un arhitect priceput, cu care să rezonezi și la nivel personal, care să iți devină prieten și care să îți înțeleaga nevoile, dorințele și visele ⏤ așa ceva este extrem de rar. Thomas Strumberger este un astfel de arhitect."

BOGDAN MARINCU
Optimize my life

★★★★★

Un arhitect excelent cu un suflet mare

"Relația mea cu profesia de arhitect a fost duală mai tot timpul. În adolescență am citit despre un arhitect cu suflet mare iar ideea asta mi-a rămas în minte pentru multă vreme.
M-am tot chinuit mai apoi să găsesc unul. Lucrul ăsta s-a întâmplat mult mai târziu, atunci când l-am întâlnit pe Thomas Strumberger.

Nu e deloc complicat să observi caracteristica asta din primele minute și de la primele schițe, un arhitect excelent cu un suflet mare."

FLORIN DUMITRESCU
Dumitrescu & Asociații

simplificat
TM-1