Ce spun unii clienți care ne cunosc

inaterra

TOMA VASILE
Innatera Nanosystems

"Cu mai mulți ani în urmă o persoană ce ajungea să îmi devină mentor, îmi spunea că persoanele cele mai valoroase sunt cele care sintetizează și suprapun mai multe arii de expertiză.

Asta am regăsit la Thomas pe parcursul colaborării: "un blend fin" între inovație, idei indrăznețe, poezie, organizare, proces german. Toate vectorizate de abilitatea arhitectului de a înțelege și a anticipa aspirațile clientului."

novum2

ANA MARIA MISICI
Novum Optika

"Un arhitect vizionar, pasionat de transformarea spațiului proiectat într-un loc în care să te simți în vacanță.
Recomand Thomas!"

lupita

LUPIȚA IOAN
Producător de mobilier

"În urmă cu 10 ani l-am cunoscut pe Thomas. Mă hotărâsem să-mi fac o casă, aveam în buzunar o schiță. Am arătat-o cu teamă arhitectului ales de mine. Peste două zile m-am întâlnit cu Thomas la o cafea și timp de 5 minute mi-a spus ce este greșit în schița mea. Nu era ironic, nu era mercantil, era sincer și vorbea cu mine simplu și la obiect. Stiți ce era pe schița lui? Era casa în care locuiesc de 9 ani, casa în care mă simt "acasă".

andreas2

ADRIAN ARON
Andreas Antik

"Colaborarea cu Thomas Strumberger în direcția proiectelor de arhitectură a fost fructuoasă și profesionalistă.

Schițele și planurile precum și calculațiile au fost realizate cu multă acuratețe și termenele au fost respectate întocmai.
Relația interumană a fost deosebit de calmă și binevoitoare."nft

ALIN RUDOLF
Manager at Crypto Gaming

"O abordare profund dedicată în depășirea standardelor de design și un entuziasm constant pentru perfecționarea continuă a metodologiei proprii, ambele încadrate mai mult decât generos în termenele limită ale proiectelor."west2

CRISTIAN JURJI
West City Radio

"M-am bucurat de serviciile arhitectului Thomas Strumberger, fiind profund impresionat de noile și provocatoarele viziuni desprinse din această disciplină.
 
A fost o ocazie să-l descopăr ca un bun partener de lucru, atent la detalii și îndrăzneț în a-ți face propunereri constructive pe situațiile cerute, care au fost realizate cu multă seriozitate și profesioanalitate."
 


dumitrescu

FLORIN DUMITRESCU
Dumitrescu & Asociații

"Relația mea cu profesia de arhitect a fost duală mai tot timpul. În adolescență am citit despre un arhitect cu suflet mare iar ideea asta mi-a rămas în minte pentru multă vreme.

Nu e deloc complicat să observi caracteristica asta din primele minute și de la primele schițe, un arhitect excelent cu un suflet mare."


expertiza

DELIA STOICA
Expertiză Delia Stoica

"Dacă vă interesează un arhitect atent la fiecare dorință a dumneavoastră, care vă va îndruma și consilia, pentru ca soluția finală să fie cea mai potrivită și să beneficiați de o locuință confortabilă, care respectă mediul înconjurător, recomand Thomas Stumberger!"
optim

BOGDAN MARINCU
Optimize my life

"Oricine a construit o casă va spune același lucru: un arhitect cu adevărat priceput este un lucru rar. Iar un arhitect priceput, cu care să rezonezi și la nivel personal, care să iți devină prieten și care să îți înțeleaga nevoile, dorințele și visele ⏤ așa ceva este extrem de rar. Thomas Strumberger este un astfel de arhitect." adela

ADELA COSTIN
Discovery Smart Kids

Thomas este un arhitect diferit. El creează o conexiune cu fiecare client pentru a afla ce își dorește și pentru a putea îndeplini cât mai fidel visul lui.

Are răbdare, ascultă cu atenție și vine cu experiență și idei minunate. Îl recomand cu drag!"
yuhu

MARIUS LUPOIAN
Yuhuu Land

"Un arhitect care știe să te asculte și care știe exact ce ai nevoie!"barbos

CARMEN BĂRBOS
Dr.Bărbos Pivate Praxis

"Thomas, este un profesionist desăvîrșit, care combină pasiunea pentru ceea ce face cu empatia față de cei cu care interactioneză.

Deschiderea, abilitățile reale de comunicare, pregătirea solidă și atentia lui pentru detaliu sunt doar câteva cuvinte.
A fost o plăcere colaborarea cu el. Îl recomand cu căldură și încredere."

 

TM-1