Cauți un colț de liniște în afara orașului pentru a-ți construi noua ta casă? Fii un astronaut rural și descoperă localitățile regiunii de vest, alese cu grijă de către Strumberger Architekten.

Proiectăm case și oferim consultanță exclusiv în Regiunea de Vest, acoperind județele Timiș, Arad, Caraș-Severin și Hunedoara.

murani

Murani

Județul Timiș

Murani, în comuna Pișchia, județul Timiș, se conturează ca un mic punct de interes în cronologia cosmică a Banatului, cu rădăcini istorice încă din 1328. Aflat la o altitudine modestă de 121 de metri, acest sătuc devine un habitat autentic în care cei 624 de locuitori explorează propria constelație de tradiții și experiențe, întrepătrunzând trecutul și prezentul într-o armonie cosmică sub stelele Banatului.

Google maps

Wikipedia

corbesti

Corbești

Județul Arad

Corbești, un pitoresc cătun în comuna Petriș din județul Arad, Crișana, România, intră în povestea cosmică a istoriei cu prima sa atestare documentară în 1743.

Biserica de lemn, ridicată în onoarea „Nașterii Maicii Domnului” în 1800, devine un monument istoric, aducând o notă spirituală și culturală valoroasă în acest sat autentic. În Corbești, trecutul și prezentul dansează împreună, oferind o privire în universul bogat al tradițiilor locale.

Google maps
Wikipedia

pischia-1

Pișchia

Județul Timiș

Pișchia, cunoscută și sub denumirile de Bruckenau în germană și Hidasliget în maghiară, este o comunitate vibrantă în județul Timiș, Banat, România. Cu sediul în localitatea Pișchia, comuna cuprinde satele Bencecu de Jos, Bencecu de Sus, Murani și Sălciua Nouă.

Poziționată la o distanță de 20 de kilometri nord-est de orașul Timișoara și la 49 de kilometri de orașul Lipova, comuna Pișchia își întâmpină vizitatorii cu o atmosferă autentică și primitoare. Străbătută de drumul județean DJ 691, comuna se întinde pe o suprafață de 123,61 km², având o altitudine medie de 115 metri deasupra nivelului mării.

Încadrată într-o regiune fizico-geografică colinară, Pișchia se bucură de o poziție strategică în zona de contact dintre Dealurile Lipovei și Câmpia Timișului. Învecinată cu comunele Masloc, Ortișoara, Giarmata și Sinandrei, această comunitate oferă un cadru natural pitoresc și autentic, fiind cămin pentru 3.167 de locuitori conform datelor din 2021.

Google maps
Wikipedia

Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta pe teleprompter!

TM-1