1. Folosiți același material pe partea frontală (backsplash) a mobilei de bucătărie ca cel pe care îl alegeți pentru blatul de lucru.

2. Includeți o bandă de LED-uri sub corpurile de perete, care poate fi folosită și ca iluminare ambientală.3. Corpul de bază pe colț al mobilei de bucătărie trebuie să fie cât mai practic. Două uși simple, fără a fi nevoie de sistem tip carusel.


4. Evitați pardoselile de culoare foarte deschisă. Optați pentru modele texturate sau ușor pestrițe, în tonuri medii, pentru a fi mai practice.


5. Alegeți plinta unităților de bază în aceeași culoare cu ușile. Acest lucru va da un aspect mai continuu și mai ordonat.


6. Cu electrocasnicele încorporate bucătăria va părea mai mare.


7. Dacă aveți suficient spațiu, includeți o unitate de mic dejun. Pe lângă faptul că este practic, vă va ajuta să organizați aparatele electrice mici astfel încât să fie accesibile, dar nu vizibile.


8. Fiți proactivi și rezervați un spațiu pentru deșeuri și reciclare. Păstrați coșurile de gunoi la vedere în noua dvs. bucătărie. (recomandare VIPP Pedal Bin)