Aceasta este una dintre întrebările care apar doar atunci când te afli într-o stare de incertitudine.
 

Dar dacă te oprești puțin, căutând adânc să înțelegi mai mult, răspunsul devine surprinzător de intrigant.

Personal, atunci când pășesc într-un spațiu, devin un observator. Detaliile dezvăluie o întreagă lume de informații și simt că pot îmbunătăți ceva. Chiar și o intervenție mică poate provoca o schimbare imensă.
 

Atâtea case pot fi "salvate" și îmbunătățite semnificativ, schimbând într-un mod pozitiv calitatea vieții. Multe case au fost proiectate greșit, iar spațiile au fost organizate fără inspirație. Dar brusc, se deschid nenumărate posibilități de a face lucrurile mai bine.
 

Unul dintre oamenii care mi-au influențat cariera a fost Seth Godin. Am corespondat în 2008 și el m-a ajutat să înțeleg că succesul în design poate avea înțelesuri diferite pentru fiecare dintre noi. Respectarea clientului, concentrarea pe nevoile acestuia și înțelegerea profundă sunt esențiale. Sună complet diferit față de ceea ce am fost învățați în instituțiile de învățământ.
 

Apoi, într-un singur cuvânt, Milton Glaser ne-a confirmat din nou totul. Empatia este elementul necesar în orice colaborare.

Trebuie să avem dorința de a învăța și de a fi mereu curioși. Acestea sunt gândurile și motivația care mă determină să fac ceea ce fac.