-

1. Cine ești și cum te-ai descrie?
Sunt arhitect specializat în proiectarea de case și interioare, pasionat de mediul rural și de crearea unor spații confortabile și unice pentru clienții din industria IT.

2. Cu ce te deosebești?
Abordarea inovatoare și personalizată. Caut să înțeleg deplin nevoile clienților și să le ofer cele mai bune soluții de proiectare.

3. Care sunt clienții cu care nu lucrezi?
Nu lucrăm pentru cei care se grăbesc, care nu apreciază munca noastră și cum zicea George Lois "Nu lucra niciodată cu bună știință pentru oameni răi"

4. Care este misiunea arhitectului?
Starea de spirit ne este influențată de spațiul în care locuim. Datoria arhitectului este de a crea spații în care să ne simțim bine. Acesta insă este doar punctul meu de vedere.

5. Care sunt instrumentele sau trucurile tale magice și care est slăbiciunea ta?
Empatia este cel mai importantă unealtă a arhitectului. Slăbiciunea ar putea fi tendința de a fi prea auto-critic și de a avea așteptări prea mari de la mine însumi.

6. Ce locuri interesante ai vizitat?
Ca oraș, Veneția m-a fascinat mereu insă cred că orice loc poate fi interesant. Depinde doar de noi dacă observăm și descoperim frumusețea locurilor sau nu.

7. Care este citatul tău preferat?
"Just slow things down and it becomes more beautiful."

8. Care este povestea care ilustrează valorile și punctele tale forte?
Am căutat mereu răspunsuri și am pus sub semnul întrebării toate lucrurile tot timpul.

9. Care sunt câteva trăsături interesante despre tine pe care vrei să le cunoască oamenii?
M-am născut într-o familie de artiști, am petrecut mult timp în atelierele Teatrului Național din Timișoara și în sălile Muzeului Tehnic din Viena, dezvoltând o pasiune pentru artă și tehnologie.
După absolvirea Facultății de Arhitectură, am lucrat mai mulți ani ani în Austria și Germania, dobândind abilități și experiență profesională în domeniul arhitecturii.

10. Este adevărat că arhitecții poartă numai negru?
Nu. Câteodată ei pot fi văzuți purtând și bluemarin sau gri închis.