Stăpânește-ți camera cu o operă de artă tip statement.
Nu redu peretele la un simplu perete de galerie de artă 

Dacă pereții noștri sunt o pânză goală, de ce atât de mulți dintre noi aplicăm timid picturi de serie și îi decorăm cu artă fragmentată? Credem că a sosit timpul să păstrăm acele opere mai mici pentru holuri sau alte spații în surplus și să ne lăudăm cu arta-statement care transformă îndrăzneț camera. Pentru că și la vederea unui cer înstelat, tot luna plină ne atrage atenția.

O operă de artă bine proporționată adaugă culoare și dimensiune și îți permite să devii autorul care dirijează ochii spectatorilor. Dacă este ales cu înțelepciune, poate împlini narațiunea vizuală a unei zone. Nu te limita nici la camera de zi: într-un dormitor, punctul central poate introduce un fundal calm, iar într-un birou acasă, poate crea un peisaj acolo unde el nu există. În locul de luat masa, aduce o plus-valoare unei atmosfere prietenești. Și pentru adevărata surpriză, ia în considerare baia, unde vei avea parte de atenția nedistributivă a spectatorului (dacă ai prins aluzia).

Designul în jurul unei opere de artă mai mari necesită un nivel de gândire prealabilă și angajament - fără a menționa costurile (încadrarea poate fi o investiție surprinzător de costisitoare la această scară). Nu uita că există opțiuni dincolo de arta tradițională pe pânză sau de printuri înrămate. Tapiserii, picturi murale, kituri magnetice de suspendare a posterelor și sculpturi montate sunt, toate, piese centrale la fel de eficiente.

Va exista întotdeauna un loc pentru pereți de galerie, dar este timpul să te gândești la scară mare. Aplică o operă de dimensiuni mari ca o declarație incontestabilă, transformatoare, ce îți comunică simțul stilistic.